Hirdetés

kastelyszallo.lap.hu / Magyarországi kastélyszállodák település szerinti ABC rendben

Magyarországi kastélyszállodák település szerinti ABC rendben

A gyönyörűen kialakított nagykastély és kiskastély különböző méretű, összenyitható rendezvénytermeknek és lakosztályoknak adnak helyet, valamint a körülöttük elterülő erdőszerű park a rendezvények kiszolgálása mellett meghitt pihenésre is kiválóan alkalmas.

Gyógy-Kastélyszálló Balf Az 1700-as évekből származó épületben antik- és stílbútorokkal berendezett, telefonnal, televízióval, minibárral ellátott szobák, apartmanok, továbbá szalon, áll a vendégek rendelkezésére.

a "Magyar-tenger" északi partján található, szepezdfürdõi "SIR DAVID" Balaton kastély. Az 1900-as évek elején épült kastély egyedüliként képviseli a hagyományos Ír stílust Tisztelt érdeklõdõ! Igazi különlegesség a kastélyok világában a "Magyar-tenger" északi partján található, szepezdfürdõi "SIR DAVID" Balaton kastély. Az 1900-as évek elején épült kastély egyedüliként képviseli a hagyományos Ír stílust.

A Cserhát lábánál, Budapesttől 65 km-re fekvő kastély

Dél-Magyarország egyik gyöngyszeméről, a Bikalon megbújó Puchner Kastélyszállóról, annak egyedülállóan sokrétű szolgáltatásairól szerezhet teljes körű információt.

Szállásfoglalását az intézményvezetőnél kezdeményezheti

Kastélyszálloda közel az osztrák határhoz, nyugodt, szép köürnyezetben

A Budai várban 2007 áprilisában nyitotta meg kapuit St. George Residence néven Budapest első „All Suite” hotelje. A mai Fortuna utca és Fortuna köz sarkán három középkori lakóház egyesítésével és átalakításával jött létre 1785-ben a barokk stílusú Fortuna Fogadó, amelyben napjainkban a hotel található. A helyreállított épület külső architektúrája és belső térsorai a XVIII. század második felét idézik

Bük műemlékei közül kiemelkedik szépségével a Felső-Büki Nagy család által 1780-ban épitett kúria.

A Rudolf majori egykori Wenckheim-kastély felújítva várja a vendégeket

A központi épület emeleti részén apartman áll a pihennivágyók rendelkezésére, míg a kastély nyugati szárnyának földszinti és emeleti részén, kettő plusz egy ágyas, zuhanyzós szobákban pihenhet a fáradt utazó.

A Zempléni-hegység déli részén, csodálatos völgyben fekvő szálloda a híres Tokaj-hegyaljai borok termőhelyén, gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el.

Budapesttől 50 km-re, a Cserhát-alján helyezkedik el. Korhű, antik bútorokkal van berendezve, kétszintes kialakítású, a manzárd is beépítésre került, valamint a két különálló pavilonépületben toronyszobák találhatók. Kellemes környezetet biztosít a pihenésre, kikapcsolódásra a 14 db ízlésesen berendezett, klimatizált szoba.

a somogyi dombság egyik elrejtett, de nem megközelíthetetlen zugában található.

Fonyódi vadászkastély

Borhy Kastély, Sósirét

A Klastrom Hotel, mely a győri városképet évszázadok óta meghatározó épület, 1714-1721 között épült kolostor és templom, mely magán viseli a barokk kor jellegzetességeit.

Hernádvécse a festői Hernád völgyében a Zempléntől északra elterülő Cserehát dombjainak napos lankáin, Miskolc – Kassa között majd félúton, a 3-as főút mentén helyezkedik el. - See more at: http://vecsecity.hu/rolunk#sthash.vw61n5RA.dpuf

Várjuk ide mindazokat, akik a kényelem és tökéletes nyugalom mellett az értéket és a minőséget is keresik egy-egy látogatásuk alkalmával.

Ezt a nevet a mi korunkban kapta az épület, a 20. század második negyedében az itt lakott Liechtenstein hercegi család után. Jelenleg bérelhető szálláshelyként funkcionál.

Budapesthez közel, természetes környezetben fekvő szálloda

Somssich grófok kastélyából átalakított kastélyszálló, nagy parkkal, a zselici tájvédelmi körzet északi határán.

A kastély az 1800-as évek elején épült, eredetileg nem a Horthy család birtokában volt, hanem Halassy kúriaként tartották nyílván

A felújítás során a család nagy hagsúlyt fektetett a régi építészeti stílus megőrzésére és a mai modern technika ötvözésére, létrehozva így a tökéletes harmóniát. Mindezt egy csodálatos keretbe foglalja az 5 hektáron elterülő ápolt park növényritkaságaival és évszázados fáival.

Magyarország harmadik legnagyobb városától, Miskolctól 10 km-re, a Bükk-hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred.

Családtörténet és történelmi múlt egy épületben

Kőkapu Vadászkastély és Hotel*** - Nagyhuta

100% csend és nyugalom vár Önre a FŐNIX Kastélyszanatórium és Egészséghotelben. A Kastélyszálloda - ideális környezet a gyógyuláshoz, a testi-lelki regenerálódáshoz!. A stressz, a rohanó és mozgásszegény életmód, a rendszertelen étkezés, a szorongás, ille

1901-1904 között építették a De la Motte Kastélytól távolabb eső alsó-kastélyt, a jelenlegi épület elődjét, mely a tulajdonos felesége után a Berta-háza nevet kapta.

A múlt század közepén Öttevény legnagyobb birtokosai a Viczay-Héderváry, báró Sina, gróf Wenckheim és a Földváry családok voltak. Ez utóbbiak közül báró Földváry Miklós építtetett 1870-ben egy szép ”úrilakot” a Bécs - Budapest főútvonal mentén. Az épület - amelyet később kastéllyá bővítettek -, ezután Földváry Miklós lánya, Földváry Valéria (1872-1964) tulajdonába került, aki 1895-ben férjhez ment gróf Csáky Károlyhoz (1873-1945).

Károlyi György megrendelésére épült kastély

Kastélyszálloda Budapestől nem messze, nyugodt környezetben

Teleki-Wattay Kastély

Szépalmapuszta - az Esterházy család egykori ménes-birtoka, - a Magas-Bakony erdőségeiben, a Kőris-hegy szomszédságában található.

A kastélyt elsõsorban baráti társaságoknak, családoknak ajánljuk. Ami talán a legfontosabb, hogy az Ön családjának és baráti társaságának nyugalmát sem a házigazda, sem pedig más vendégek nem zavarják meg, a kastélyt ugyanis nem szobánként, hanem egyben ajánjuk bérlésre az alábbi kedvezményes BEVEZETŐ napi árakon:

szálloda Cserehát észak-keleti részén, a Mogyorós-patak karéjszerű völgyfőjében meghúzódó Pusztaradvány központjában fekvő ősfás parkban, a Pallavicini őrgrófi család klasszicista stílusú kastélyának újjáépítésével nyílt meg a zavartalan pihenésre, tiszta levegőre és háborítatlan természetre vágyók számára.

A kastély egyik bástyájában akár – 10 fő számára is, – romantikus szobakonyhás, galériás, zuhanyzóval ellátott szállást tudunk biztosítani.

Szálloda az egykori apátság történelmi falai között

A Rátóti Széll Kálmán kastélyban, kiváló szakemberek kis csapata létrehozott egy Anti-Aging központot

1983-tól üzemel, mint kastélyfogadó. Igazi családias hely, ahol a tulajdonosok régiséggyűjtési szenvedélye a legkülönbözőbb meglepetéseket varázsolja a kastély vendégei elé.

A kastélyt Fried Imre, a Simontornyán megtelepedett, és az egész faluszerte köztiszteletben álló Fried család bőrgyárosa építtette

A Duna partján, csendes környezetben áll.

A Kossuth utca 27. számú telken magasodik a Szapáry család 18. században épített kastélya

A Szekszárdtól 20 km-re lévő szedresi Lovas Udvarház, mely az 1840-ben épült Bezerédj "kiskastély"és az 1870-ben épült kastély hangulatos környezetébe várja a kedves látogatókat.

Az Egertől 25 km-re, Szilvásváradon található La Contessa Kastélyhotel - a Pallavicini őrgrófi család egykori birtoka - a rég letűnt idők eleganciáját

Hotel Kastély Szirák****

Töltsön el nálunk néhány kellemes napot és biztos vagyok benne, hogy Önt is elvarázsolja a Tokaji borvidék szépsége!

A kastély Borbély Balázsnak, Rákóczi ezredkapi-tányának nevéhez kapcsolódik, aki Tiszaroffot és környékét fejedelmi adományként kapta.

A Poky család egykori otthona

Ajánljuk figyelmébe a csodálatos Andrássy kastélyt, mint következő nyaralása színhelyét.

A Balaton- felvidéki Nemzeti Park szomszédságában álló eredeti épületet 1927-ben kúriaként emeltette a Stolte család.

A kastély, melyhez két romantikus hídon át vezet az út, egy 3 hektáros gondozott őspark közepén fekszik. A parkot a Gyöngyös patak és az eredeti vizesárok határolják.

Szombathelytől néhány kilométerre, egy romantikus őspark közepén található az 1790-es években épített egyemeletes, Magyarország egyik legszebb copf stílusú műemlék kastélya, a vasszécsenyi Új-Ebergényi Kastélyszálló, mely I. osztályú panzió besorolással, minden igényt kielégítő, színvonalas szolgáltatásokkal várja e csendes idilli környezetben a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeit.

A Classix Hotel, Magyarország első luxus design hotelje hamarosan megnyitja kapuit. A Budapesttől 65km-re lévő vértessomlói, egykori Esterházy kiskastély prémium kategóriás design hotelként

A pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat egy parkerdőben várja a luxus hotel Château Visz, egy főúri rezidencia.

A Batthyány Kastélyszálló csendes, nyugodt, 6 hektáros parkosított környezetben, egy apró település, Zalacsány szélén fekszik. A több száz éves épületet ölelő parkban szabadtéri medence, gyermekjátszótér, strandröplabda és teniszpályák, lengőteke, grillterasz, és bár található.

kastély és borház

Közel a városokhoz, gyógyfürdőkhöz, de egy aprócska, csendes faluban található a Maróthy kúria, Vas megyében, Zsédeny községben, a 84-es főút mellett

Kastélyaink legalább háromcsillagos szállodák. Legtöbbjük hagyományos magyar konyhával és elegáns étteremmel is rendelkezik, ahol a környékre jellemző étkeket kínálnak. Több kastélynak van igényes borpincéje és saját bora, vagy akár borászata is. Kastélyainkban találhatók különféle wellness-szolgáltatások, fürdők, sőt még egészségügyi rehabilitációs szolgáltatás is. De más kikapcsolódási lehetőség is van: koncertek, táncházak, régi mesterségek bemutatása, reneszánsz karneválok és sok más.

Hirdetés
Ismeri a Szép Magyarország Magazint? | Kattintson ide!
Meghatározás:

Ezen az oldalon megtalálhatja a legjobb és legszebb, szállodává átalakított kastélyokat. Ez az oldal azért jött létre, hogy összeszedje és tematikusan rendezve bemutassa, a témával foglalkozó legjobb weboldalakat. Főúri kastélyokról, műemlék épületekről, nemesi kúriákról, wellness helyszínekről olvashat itt. Kellemes böngészést és jó pihenést kívánok!

Ezen az oldalon megtalálhatja a legjobb és legszebb, szállodává átalakított kastélyokat. Ez az oldal azért jött létre, hogy összeszedje és tematikusan rendezve bemutassa, a témával foglalkozó legjobb weboldalakat. Főúri kastélyokról, műemlék épületekről, nemesi kúriákról, wellness helyszínekről olvashat itt. Kellemes böngészést és jó pihenést kívánok!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Magyarországi kastélyszállodák település szerinti ABC rendben
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés